Wellness

Wellness

Even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse drukte

Op steenworp afstand van Waterstate Wellness Hotel Goes vind je Vitae Wellnessresort Goes. Een fijne plek om een volledig tot rust te komen. Met diverse sauna’s, een stoomcabine, hammam, rasul, beautycentrum en wellnesstuin is het een heerlijk resort om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. 

Wellness arrangement met hotelovernachting in Goes

Voor degenen die echt een paar dagen willen ontsnappen, biedt Waterstate Wellness Hotel Goes aantrekkelijke wellness arrangementen met overnachting. Geniet van de luxe en comfort van de hotelkamers en laat je volledig onderdompelen in de wereld van wellness. 

Wellness in Zeeland

Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij Vitae Wellnessresort Goes voor alleen een dagje wellness. Een dagticket of arrangement boek je het beste op de webiste van Vitae Wellnessresort. Houd er rekening mee dat badkleding niet is toegestaan, met uitzondering van de speciale badkleding-mag-dagen. 

Wellness

Wellness

Beauty

Je bezoek aan de Vitae Wellnessresort Goes breid je uit met diverse beautybehandelingen.
Wellness

Belevenissen

Bij Vitae Wellnessresort Goes geniet je van het eeuwenoude reinigingsritueel Hammam en een ontspannen Rasul.
Wellness

Rustruimte

Vitae Wellnessrestort Goes heeft een rustruimte met een unieke cocoonwand waar je heerlijk weg kunt dromen.
Wellness

Sauna’s & stoomcabine

De wellness heeft een opgietsauna (85 graden), een kleurensauna (75 graden), een 95 graden- en een infrarood sauna. 
Wellness

Wellnesstuin

In de tuin heb je alle ruimte om lekker te relaxen in de lounge of op de ligweide. Er zijn hangmatten en luxe ligbedden. Tijdens je zonsessie scoor je een verfrissend drankje in de buitenbar. 
Wellness

Baden

Vitae Wellnessresort Goes beschikt over diverse baden, zoals een binnen- en buitenbad, een koud- en warm dompelbad, kruiden- en voetenbad.

Ontdek Hotel Waterstate in Goes

Hotel Waterstate in Goes is de nieuwe locatie in Zeeland voor een ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen aan de rand van Goes, makkelijk te bereiken en met uitzicht op het water. Het hotel opent in juni 2024 en is van alle gemakken voorzien. Een inhouse restaurant voor ontbijt, lunch en diner en Vitae Wellnessresorts en sportcentrum Fitland op loopafstand. Meer van het avontuur in de buitenlucht? Met inhouse verhuurbedrijf Vlot ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Zakelijk overnachten is extra aangenaam met de diverse business suites, waar overnachten en zakelijk overleggen hand in hand gaan. 

cover.jpg
wellnessgoes-mg-9751.jpg
1309p-waterstategoes-ext-d10.jpg
Reviews

Wat zeggen onze gasten?