Over Waterstate Wellness Hotel Goes

Over Waterstate Wellness Hotel Goes

Waterstate Wellness Hotel Goes

Waterstate Wellness Hotel Goes is de nieuwe locatie in Zeeland en jouw ideale hotel in Goes voor een luxe en ontspannen verblijf. Met de unieke ligging aan de rand van Goes, is het hotel makkelijk te bereiken én geniet je van uitzicht op het water. Voor een hotelovernachting in Goes biedt dit hotel met wellness op loopafstand uitgebreide faciliteiten in het prachtige Zeeland.

Bij Brasserie Westerkade, gevestigd in het hotel, kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner en ook Sportcentrum Fitland is op loopafstand. Zin in meer avontuur in de buitenlucht? Bij Inhouse Rentalshop Vlot, ook gevestigd in het hotel, ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Kortom, voor een hotelovernachting in Goes of een weekend weg in Zeeland is Waterstate Wellness Hotel Goes het perfecte hotel voor een ontspannen verblijf.

Voor een zakelijke overnachting, maar ook de kleinere zakelijke bijeenkomsten kun je terecht bij Hotel Waterstate. 

Over Waterstate Wellness Hotel Goes

Over Waterstate Wellness Hotel Goes

Waterstate Wellness Hotel Goes

Over Waterstate Wellness Hotel Goes

Waterstate Wellness Hotel Goes is de nieuwe locatie in Zeeland voor een ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen aan de rand van Goes, makkelijk te bereiken en met uitzicht op het water.
Over Waterstate Wellness Hotel Goes

Jouw vragen, onze antwoorden

Veelgestelde vragen

Welkom bij Waterstate Wellness Hotel Goes, waar we begrijpen dat vragen de sleutel zijn tot een zorgeloos verblijf. 

Over Waterstate Wellness Hotel Goes

Kom jij bij ons werken?

Vacatures

Ontdek spannende carrièremogelijkheden bij Waterstate Wellness Hotel Goes! We zijn op zoek naar gepassioneerde individuen die ons team willen versterken en samen streven naar uitmuntendheid in gastvrijheid.

Over Waterstate Wellness Hotel Goes

Een unieke beleving op het gebied van wellness

Vitae Wellnessresorts

Op steenworp afstand van het hotel vind je Vitae Wellnessresort Goes. Een fijne plek voor een dagje tot rust komen. Met diverse sauna’s, een stoomcabine, hammam, rasul, beautycentrum en wellnesstuin is dit een heerlijk resort.

Ontdek Hotel Waterstate in Goes

Hotel Waterstate in Goes is de nieuwe locatie in Zeeland voor een ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen aan de rand van Goes, makkelijk te bereiken en met uitzicht op het water. Het hotel opent in juni 2024 en is van alle gemakken voorzien. Een inhouse restaurant voor ontbijt, lunch en diner en Vitae Wellnessresorts en sportcentrum Fitland op loopafstand. Meer van het avontuur in de buitenlucht? Met inhouse verhuurbedrijf Vlot ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Zakelijk overnachten is extra aangenaam met de diverse business suites, waar overnachten en zakelijk overleggen hand in hand gaan. 

cover.jpg
wellnessgoes-mg-9751.jpg
1309p-waterstategoes-ext-d10.jpg
Reviews

Wat zeggen onze gasten?