Ontdek Zeeland op een unieke manier

Verhuurbedrijf Vlot

Verhuurbedrijf Vlot is gevestigd in Waterstate Wellness Hotel Goes en biedt alles wat je nodig hebt om de prachtige omgeving van het bruisende Goes te verkennen. Of je nu op zoek bent naar een e-bike, e-scooter, e-boat of e-kickbike, bij Vlot hebben ze het allemaal.

Milieuvriendelijke en moderne voertuigen

Met de milieuvriendelijke en moderne voertuigen van Vlot kun je op een leuke en duurzame manier Goes verkennen, zowel op het water als op het land. Fiets langs de kust op een e-bike, scooter door de pittoreske straatjes van de stad op een e-scooter, vaar over de wateren met een e-boat of ontdek de natuurlijke omgeving op een e-kickbike. Er is voor ieder wat wils!

E-Bike

Behoefte aan een gezonde dosis beweging gepaard met adembenemde plaatjes? Maak dan gebruik van een E-bike. Op de Gazelle C8 Ultimate elektrische fiets ben je elk terrein de baas! Of je nu kiest voor een ontspannen rit door de stad of een avontuurlijke verkenningstocht door het bruisende Goes.

E-Scooter

Meer snelheid en wat minder trappen? Dan is een E-scooter het ultieme voertuig voor jou! Cross op jouw E-Scooter naar de mooiste plekken in Goes en omstreken. 

E-Boat

Zie je jezelf al gaan? Dobberend op het water. Je kan het water op met een E-boat. Je kan vanuit het hotel alle kanten op om de omgeving te water te verkennen.

E-Kickbike

Vang hoge ogen met een E-kickbike. Deze heb je nog niet zo vaak voorbij zien komen. Dit nieuwe vervoersmiddel laat je al het moois van Goes zien!

Klaar om Goes op een unieke en duurzame manier te ontdekken? Verhuurbedrijf Vlot bij Waterstate Wellness Hotel Goes zorgt ervoor dat jouw avontuur onvergetelijk wordt. Ga op avontuur en boek hier

Reviews

Wat zeggen onze gasten?