Zakelijk overnachten in Goes

Zakelijk overnachten in Goes

Flexibel een zakelijke overnachting boeken?

Dat kan bij Waterstate Wellness Hotel Goes. Zowel de comfortabele als luxe hotelkamers zijn volledig uitgerust voor een aangenaam zakelijk verblijf in Goes. Met 89 kamers die voorzien zijn van een kitchenette met spoelbak en magnetron, hoef je niet elke avond buiten de deur te dineren. Een magnetron is op basis van beschikbaarheid bij te boeken via de Front Desk.

Vergaderarrangementen

Naast een zakelijke overnachting is het mogelijk om jouw verblijf bij Waterstate Wellness Hotel Goes uit te breiden met één van onze vergaderarrangementen.

Let's meet!

Interesse en vrijblijvend een offerte opvragen? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen snel contact met je op. Ons team staat klaar om je vrijblijvend een rondleiding te geven in het hotel.

Met prijsafspraken, die al mogelijk zijn vanaf 25 overnachtingen op jaarbasis, bieden we aantrekkelijke zakelijke arrangementen.

Vraag offerte aan

Arrangementen

Zakelijk overnachten in Goes

Zakelijk overleg in één van onze vergadersuites

Vergaderen in Goes

Vergaderruimte huren? Boek een ruimte met vergaderarrangement bij Waterstate Wellness Hotel Goes.

Ontdek Hotel Waterstate in Goes

Hotel Waterstate in Goes is de nieuwe locatie in Zeeland voor een ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen aan de rand van Goes, makkelijk te bereiken en met uitzicht op het water. Het hotel opent in juni 2024 en is van alle gemakken voorzien. Een inhouse restaurant voor ontbijt, lunch en diner en Vitae Wellnessresorts en sportcentrum Fitland op loopafstand. Meer van het avontuur in de buitenlucht? Met inhouse verhuurbedrijf Vlot ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Zakelijk overnachten is extra aangenaam met de diverse business suites, waar overnachten en zakelijk overleggen hand in hand gaan. 

cover.jpg
wellnessgoes-mg-9751.jpg
1309p-waterstategoes-ext-d10.jpg

Offerte aanvragen

Vul je bedrijfsnaam in
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je telefoonnummer in waar we je op kunnen bereiken
Vul je e-mailadres in waar we je op kunnen bereiken
Selecteer een geldige datum
Reviews

Wat zeggen onze gasten?