Vergaderen in Goes

Vergaderen in Goes

Zakelijk overleg in één van onze vergadersuites

Vergaderarrangementen

Voor zakelijke bijeenkomsten kun je terecht bij Waterstate Wellness Hotel Goes. Onze business suites bieden unieke mogelijkheden: een bed dat ‘in het plafond verdwijnt’ transformeert de ruimte in een vergaderruimte voor maximaal 8 personen en gewoon een hele ruime werkplek voor jou alleen.

Maar ook zonder overnachting is het mogelijk een vergaderruimte te boeken. Bekijk onze vergaderarrangementen, inclusief onbeperkt koffie, thee en water.

Ontdek Waterstate Wellness Hotel Goes

Waterstate Wellness Hotel Goes is jouw ideale hotel in Goes voor een luxe en ontspannen verblijf. Met de unieke ligging aan de rand van Goes, is het hotel makkelijk te bereiken én geniet je van uitzicht op het water. Het hotel met wellness op loopafstand biedt uitgebreide faciliteiten in het prachtige Zeeland.

Bij het Brasserie Westerkade kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner en ook sportcentrum Fitland is op loopafstand. Zin in meer avontuur in de buitenlucht? Met inhouse verhuurbedrijf Vlot ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Kortom, voor een overnachting of een weekend weg in Zeeland is Waterstate Wellness Hotel Goes het perfecte hotel voor een ontspannen verblijf.

Zakelijk overnachten bij Waterstate Wellness Hotel Goes is extra aangenaam met de diverse business suites, waar overnachten en vergaderen hand in hand gaan.

Arrangementen

Vergaderen in Goes

9:00 - 13:00 of 13:00 - 17:00 uur

Business suite | 4 uur

Perfect voor enkel een ochtend- of middagprogramma.

Inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie
  • Onbeperkt thee
  • Onbeperkt flessen water
Vergaderen in Goes

9:00 - 17:00 uur

Business suite | 8 uur

Een ochtend + middag programma

Inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie
  • Onbeperkt thee
  • Onbeperkt flessen water

 

Ontdek Hotel Waterstate in Goes

Hotel Waterstate in Goes is de nieuwe locatie in Zeeland voor een ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen aan de rand van Goes, makkelijk te bereiken en met uitzicht op het water. Het hotel opent in juni 2024 en is van alle gemakken voorzien. Een inhouse restaurant voor ontbijt, lunch en diner en Vitae Wellnessresorts en sportcentrum Fitland op loopafstand. Meer van het avontuur in de buitenlucht? Met inhouse verhuurbedrijf Vlot ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Zakelijk overnachten is extra aangenaam met de diverse business suites, waar overnachten en zakelijk overleggen hand in hand gaan. 

cover.jpg
wellnessgoes-mg-9751.jpg
1309p-waterstategoes-ext-d10.jpg

Offerte aanvragen

Vul je bedrijfsnaam in
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je telefoonnummer in waar we je op kunnen bereiken
Vul je e-mailadres in waar we je op kunnen bereiken
Selecteer een geldige datum
Reviews

Wat zeggen onze gasten?