Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit. afm-icon

Woonappartementen | Thuiskomen in Waterstate

Wonen op loopafstand van de historische binnenstad

Waterstate is een uniek appartementencomplex met hotel en woonappartementen op een absolute toplocatie in Goes. Ideaal voor als u gelijkvloers wilt wonen zonder concessies te moeten doen in luxe, locatie, ruimte, uitzicht en faciliteiten. Alle woonappartementen voorzien hierin volop. U komt het complex binnen in de hotellobby, waar u vriendelijk wordt begroet door de medewerkers van het hotel. U kunt gebruik maken van de aanvullende services die worden aangeboden.

Woningaanbod
Verdeeld over vier verdiepingen worden er 14 woonappartementen gerealiseerd, in grootte variërend van 72 tot 112 m2. Vanuit de woonkamers heeft u toegang tot de grote balkons van 10 tot 62 m2. De appartementen zijn ruim opgezet en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Dankzij de grote raampartijen genieten veel appartementen van een prachtig uitzicht op het water. Hier varen plezierbootjes af en aan, van en naar het centrum van Goes en Het Goese Meer. Een uitzicht dat nooit zal vervelen. Elk woonappartement heeft een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats.

Verschillende types
De woonappartementen zijn gelegen op de 3e, 4e, 5e en 6e verdieping. Er worden in totaal vier verschillende types aan geboden: Type A, Type D, Type F en Type G. Ontdek welk type het beste bij u past en bekijk de woningplattegronden in het vervolg van deze brochure.

 

Brochure Aanvragen

Boeiende architectuur

Waterstate wordt een modern complex met boeiende architectuur, optimaal uitzicht op de omgeving en een duurzaam karakter, geheel passend bij de tijdgeest. Dit alles is terug te vinden in het interessante lijnwerk met verschillende kaders in de gevel, de grote raampartijen en balkons uitkijkend over het water.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!

De vastgoedadviseurs van A-Leisure Recreatiemakelaars en Stad & Zeeland NVM Makelaars informeren u graag over de investeringsmogelijkheden en wonen in Waterstate Goes. Wij staan voor u klaar!

Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht

De betrokken partijen

Verkoop en informatie
logo white
Verkoop en informatie
logo white